Літній табір для дітей. Summer English camp.

27 июня, 2018

Літній табір (Summer English camp)  — це мовні навчальні та ігрові програми для дітей. Разом з нашими викладачами та аніматорами Ваші діти вправлятимуться в англійській мові весело та активно. Наш табір — це міський табір з перебуванням дітей з 8:00 до 17:00.

У программу входить:

Крім навчально-пізнавальної програми, передбачена також розважальна – це спортивні ігри на прогулянці,творча майстерня (малювання, ліплення з солоного тіста)  завдання на логіку, театральна студія. А захоплюючі заняття «Наша планета» та «Любій малечі про цікаві речі», «Цікава наука» — допоможуть дітям дізнатись про країни світу, пам’ятки культури, рідкісних тварин, захоплюючі наукові досліди та ще багато іншого. Дітей чекають захоплюючі екскурсії, які подарують багато вражень та яскравих спогадів. http://www.instagram.com/p/BkYEyZsF15i/

Розклад:

Кожного дня є певний розклад занять та діяльності дітей; кожного дня — заняття з англійської мови, прогулянки на свіжому повітрі та рухливі ігри, завдання на логіку. Фітнес-година та заняття з творчості будуть чередуватися через день. Кожень день в таборі  — це нові знання, нові враження та нові друзі. Записатися та дізнатися більше інформації ви можете за телефоном 096 329 32 06.

Є два варіанти перебування в таборі:

  1. з 8:00 до 13:00;
  2. з 8 :00 до 17:00.

Далее
Выпускные праздники в детском саду 2018Літній дитячий табір в Кременчуці

Все Комментарии

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *